DE TECHNOLOGIEco LTD VAN PEKING HOPELASER

Beste kwaliteit, beste prijs, de beste dienst

WHATSAPP/VIBER/WECHAT: +8613811977881

Skype: BEIJINGMEDICALBEAUTY

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Machine van de Lipolaser

Schoonheidsmateriaal Vette het Bevriezen cryolipolysismachine

Certificaat
Van goede kwaliteit HIFU-Machine voor verkoop
Van goede kwaliteit HIFU-Machine voor verkoop
whatsapp: 008613121716589

—— whatsapp

Ik ben online Chatten Nu

Schoonheidsmateriaal Vette het Bevriezen cryolipolysismachine

Gedetailleerde productomschrijving

Schoonheidsmateriaal Vette het Bevriezen cryolipolysismachine

  • Modelleer nr.: MB819D
  • FOB- Prijs: USD 2600.00-2800.00
  • Min orde: 1
  • Keur Min orde goed: Ja
Het contact voegt nu Onderzoeksmand zoals Favorieten toe
  • Productomschrijving
  • Plaats van Oorsprong: CN; BEI
  • Eigenschap: Gewichtsverlies
  • Modelaantal: MB819D
  • Merknaam: MB
  • Certificatie: Ce

Inleiding:

Intraoperative bevroren gewicht komt uit de Amerikaanse chirurgie van het gewichtsverlies gebruikend voort innovatieve machine genoemd " Zeltiq“, gebruikend gekend als " bevroren vette het oplossen techniek " van de het koelen middelen voor sluiten, bevriezend en splits uiteindelijk vette cellen op. Zeltiq is van de Universiteit en de onderzoek van Harvard bij Algemene het Ziekenhuisontwikkeling van Massachusetts, sinds het jaar alvorens in gebruik te zetten het om op een dieet in de oorlog werd getoond te zijn en een grote overwinning bereikte. Nu, komt deze techniek ook aan Engeland.

Sommige deskundigen beschouwen deze niet-invasieve bariatric chirurgie genoemd een revolutionair nieuw concept. De deskundigen van de de huidziekte van New York, betrokken bij de klinische proeven van Zeltiq van David Gould Berg zeiden: „in de loop van de jaren, hebben wij het vet door te verwarmen opgelost. Nu, in plaats van de manier dan andere niet-invasieve efficiëntere methode. „De testresultaten tonen aan dat de eerste Zeltiq-behandeling behandeld gebied tot 25%-vet kan zijn vernietigt.

Het principe:

De bevroren vette het oplossen technologie wordt geleidelijk aan geabsorbeerd de onderhuidse vette calorieën. De vette cellentemperatuur wordt verminderd tot nul graden Fahrenheit, of zij zullen worden bevroren. Lage temperatuur in de moord van vette cellen zonder de huid of de spier te beïnvloeden. De dood van vette cellen die door de lever worden gevolgd wordt in vitro gelost.

Technologieachtergrond:

Teveel vet kan de verschijning van een persoon en bewegingscapaciteit beïnvloeden. Mei leidt ook tot diverse ziekten. Teveel vettig weefsel dat in diverse delen van het lichaam, met inbegrip van de benen, billen, buik, knie, rug, wapens en de andere gebieden wordt gevestigd. Een overmaat van vetweefsel in cellen kan onooglijke verschijning veroorzaken. Het bovenmatige lichaamsvet werd ook geassocieerd met significante gezondheidsrisico's heeft directe relatie, zodat hebben wij efficiënte methodes nodig om bovenmatig lichaamsvet te controleren of te elimineren.

Liposuction is een het verwijderen bovenmatig vet deposito van kosmetisch verrichtingsproces, kan het een methode zijn om bovenmatig vet, deze behandelingentekortkomingen te verwijderen die, of zelfs in gelokaliseerde plastic ongeldig kunnen zijn, slank. Gewoonlijk gemaakt van plastische chirurgie of de dermatologiespecifieke actiemateriaal aan liposuction, met een invasieve methode aan de verwijdering van onderhuids vetweefsel.

Andere niet-invasieve manier, zoals door drugs, dieet, oefening, of een combinatie deze sommige gevallen is niet mogelijk te doen. Bijvoorbeeld, wanneer een persoon of ziek wordt verwond, kunt u niet de regelmatige oefening kiezen; Op dezelfde manier wanneer de pillen van het gewichtsverlies of de actuele geneesmiddelenallergie of de bijwerking, daarnaast, het gebruik van fysieke of systeembenadering van gewichtsverlies, u het aangewezen gebied van het vette lichaam kunnen elimineren.

Het het koelen procédé die bevroren vette het oplossen verrichting gebruiken is fundamenteel verschillend van ander of minimaal invasieve manier, en als meest efficiënte manier goed gekeurd om vet te verminderen.

Dit is een revolutionaire nieuwe methode sinds wordt gezet in gebruik, de vette vermindering, is erkend als een belangrijke technische vooruitgang. Voor die die, moet de oefening regelmatig maar nog lokale vette mensen elimineren op dieet zijn, is de bevroren vette het oplossen vaardigheid absoluut een grote gift. De vette concentratieposities en de minder vette delen, zoals liefdeverwerking (beide kanten), en het achtervet, (de hoogste kanten van de aftrekkingsbil van het taillevet), het buik en achtervet, bevroren vette het oplossen verrichting kunnen verbazende resultaten veroorzaken.

Vooral in de lage temperatuur, zal het vet is het triglyceride in vast lichaam worden omgezet. Het gebruikt geavanceerde het koelen technologie, door een geleidelijk proces van het selectieve richten van vette zwellingen en verwijdert de vette cellen, kan dit proces niet het omringende weefsel berokkenen, het overtollige vet, als Th verminderen

Contactgegevens
BEIJING HOPELASER TECHNOLOGY CO LTD

Contactpersoon: Mr. Tim

Tel.: 86-10-89249884

Fax: 86-10-89249884-888

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)